Waddinxveen – Vanavond heeft aan het Noordeinde in Waddinxveen een ongeval plaatsgevonden tussen drie voertuigen.

Een bestelbus en twee personenauto’s raakten met elkaar in botsing. Alle bestuurders hebben een blaastest gedaan waaruit bleek dat geen enkele bestuurder had gedronken. Twee van de betrokken voertuigen raakten fors beschadigd en werden afgesleept. Het derde voertuig miste een spiegel. Niemand raakte gewond.

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten