WADDINXVEEN – Op 2e Paasdag werd de brandweer gealarmeerd voor een persoon te water aan de Noordkade in Waddinxveen. Het bleek te gaan om de loswal recht tegenover de kazerne.

Na aankomst van de duikers stond er één van hen op het punt het water in te gaan, maar dit bleek op het laatste moment toch niet nodig. De melding was gedaan na het aantreffen van kleding, maar het ging om een vuilniszak vol met zowel mannen- als vrouwenkleding. Hierop werd de inzet geannuleerd en konden alle hulpdiensten inrukken. De politie heeft de kleding meegenomen.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten