Reeuwijk – Op de Rijksweg A12 heeft bij afrit Reeuwijk een flinke aanrijding plaatsgevonden, drie voertuigen waren betrokken bij het ongeval in de richting van Utrecht.

Rond 16.30 uur ging het mis bij de afrit, de drie voertuigen botste door nog onbekende oorzaak op elkaar. Naast twee ambulances kwam ook de brandweer ter plaatse. Een slachtoffer kon niet zelfstandig de auto verlaten en is er door de brandweer uitgehaald, daarvoor moest de brandweer de deur van het voertuig eraf knippen.

Het slachtoffer is ter plekke onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd, de andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Door het ongeval staat er een kilometerslange file vanuit Gouda richting Utrecht.

Foto’s Jippe Groenendijk

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten