Gouda – Aan de Von Suttnerstraat in Gouda is rond 12.15u. brand ontstaan in een schoorsteen. Buren attendeerde de bewoners en konden de woning op  tijd verlaten.

Bij aankomst van de brandweer werd flinke rookontwikkeling waargenomen. De brandweer heeft door een defect in de goudse ladderwagen, een vervangend voertuig vanuit Bergambacht laten komen. Hierna is de brandweer gaan ramoneuren, dit nam veel tijd in beslag. Toen alle brandende resten uit het schoorsteenkanaal waren, is de brandweer gaan inpakken.

Stichting Salvage is ter plaatse gekomen voor het in kaart brengen van de schade.

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten