LEIDEN – Op zondagmiddag is er een ongeval gebeurd op het Maria Montessoripad in Leiden. Hierbij botsten twee scooters, waarvan één een maaltijdbezorger betrof, op elkaar.

Eén van de twee bestuurders raakte bij het ongeval ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog onbekend. De politie zal hier onderzoek naar doen. In het kader van het onderzoek werd de locatie van het ongeval enige tijd afgesloten.

Foto’s: Jelle Corstens

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten