Rijpwetering- De hulpdiensten zijn zondagavond met veel materieel ter plaatse gekomen aan de Zuidweg in Rijpwetering. Ter plaatse is er in een woning met een rieten dak brand ontstaan.

De brandweer schaalde de brand op naar middelbrand. Speciale rieten dak teams kwamen ook ter plaatse voor de brand. Voor aankomst van de brandweer zijn de bewoners zelf al begonnen met het blussen van de brand. Na enige tijd kon het sein brand meester worden gegeven.

Foto’s & Video Rens den Oude, Foto’s  Jelle Corstens

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten