Gouda- Aan de Bernadottelaan in Gouda is brand geweest in een geparkeerde personenauto.

Iets voor 21.55 is er brand ontstaan in de geparkeerde auto aan de Bernadottelaan in Gouda. Bij aankomst van de brandweer kwamen er hoge vlammen uit de voorkant van de auto. Na enige tijd blussen had de brandweer de brand onder controle.

Of de oorzaak brandstichting is moet nog onderzocht worden.

Foto’s Remco Gerritsen

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten