Hazerswoude-Rijndijk- Op Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk is Donderdagavond een Scooterrijder met een passagier tegen een bestelbus gereden.

Rond 18.30 uur gebeurde het ongeval op de Rijndijk. De bestuurder van de scooter is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De passagier hoefde niet met de ambulance mee. De scooterrijder reed op het fietspad toen de bestelbus de wijk uit kwam rijden. De politie heeft een onderzoek gedaan naar de aanrijding.

Foto’s Josh Walet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten