Gouda- Op de Burgemeester van Reenesingel in Gouda heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde tussen 3 voertuigen.

1 van de betrokken voertuigen betrof een taxi busje met kinderen er in. Een ambulance kwam ter plaatse maar heeft geen personen naar het ziekenhuis hoeven te vervoeren. De Burgemeester van Reenesingel is voor een gedeelte een langere tijd afgesloten geweest. De afsluiting zorgde voor de nodige verkeershinder.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten