Waddinxveen- In een woning in de Piet Heinstraat is donderdagmiddag brand ontstaan. De toegesnelde brandweer kon de brand snel blussen.

Rond 20.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor de brand in de woning. Een ambulance kwam ter plaatse voor de bewoner van de woning.Na een controle in de ambulance bleek dat de persoon niet naar het ziekenhuis hoefde. Hoe de brand is ontstaan is vooralsnog onbekend bij ons.

Foto’s Rob de Jong & Rens den Oude

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten