ALPHEN AAN DEN RIJN – Op vrijdagmiddag heeft er een bedrijfsongeval plaatsgevonden bij een bakkerij aan de Tankval in Alphen. Een man raakte met zijn been bekneld in een machine.

Volgens een medewerker was het slachtoffer bezig met reparatiewerkzaamheden aan de machine die kapot was. De brandweer heeft de man weten te bevrijden en kon hem daarna overdragen aan de ambulancedienst. Vervolgens is hij naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten