Alphen aan den Rijn- Op de Steekterweg in Alphen aan den Rijn heeft donderdagavond een ongeval plaatsgevonden. Een personenauto is hierbij op z’n kop terecht gekomen op het fietspad.

Ter plekke had er een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbusje en een personenauto. De bestelbus zou vanuit een uitrit de weg op zijn gedraaid waarna de botsing met de personenauto ontstond. Door de klap kwam de personenauto op z’n kop op het fietspad terecht. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij en raakte niet gewond.

Een berger heeft beide voertuigen weggesleept.

Foto’s Josh Walet & Rens den Oude

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten