Gouderak – In de vroege ochtend van 22 april is er brand ontstaan in een duiventil aan de Kattendijk in Gouderak. De brandweer schaalde op naar middelbrand.

Er bleek een duiventil van 35 meter voor een gedeelte in brand te staan. Door snel optreden van de brandweer is een groot deel van de duiventil bewaart gebleven. Ook een ambulance kwam ter plaatse om een persoon te controleren die rook had geïnhaleerd. Helaas hebben niet alle duiven de brand overleeft. Voor de overgebleven gewonde diertjes is een dieren ambulance ter plaatse geweest. Tijdens het incident was de Kattendijk afgesloten.

foto’s: Remco Gerritsen & Thomas van Kekem

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten