Nieuwkoop- Aan het begin van de middag is in een woning aan de Halve Roe in Nieuwkoop een overleden persoon aangetroffen. 

Rond 14.15 uur werd het lichaam aangetroffen in de woning in Nieuwkoop. De politie is hierop gestart met een onderzoek in de woning. Onder andere de forensische opsporing zijn hiervoor ter plaatse geweest.

Update; De polite laat weten dat er geen sprake is van een misdrijf.

Foto’s Josh Walet

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten