Alphen aan den Rijn – Op de Gnephoek in Alphen aan den Rijn heeft maandagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden, een fietser werd geschept door een personenauto en raakte hierbij ernstig gewond.

Het ongeval gebeurde rond 17.00 bij de fietsoversteek onderaan de Koningin Maximabrug. De fietser stak de weg over en werd geschept door een auto. De fietser raakte bij de aanrijding zwaargewond, hierdoor kwam ook het MMT per traumahelikopter ter plaatse.

Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de arts van het MMT is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto is door de politie meegenomen voor verhoor.

De VOA (Verkeers-Ongevallen-Analyse) heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan, hierdoor is de weg enkele uren dicht geweest. De auto is, evenals de fiets, meegenomen voor verder onderzoek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten