Lisse – Rond 13.00u, werd door de brandweer opgeschaald naar het sein ‘Grote Brand’. Dit omdat er brand zou woeden in de spouwmuur van een vleeswarenfabriek aan de Grachtweg, aldus een woordvoerder van de brandweer.

De brandweer rukte uit met veel materieel, dit zorgde voor weg afsluitingen vanwege gepositioneerde brandweervoertuigen. De fabriek is ontruimd, ten tijde van de brand. Veel materieel van de brandweer is ingezet, voor het onder controle krijgen van de brand. De brandweer had de brand snel onder controle, waarna ze zijn gaan inpakken. De weg afsluiting kon hierna worden opgegeven.

Foto’s Marco van der Caaij

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten