Leiden – Donderdagavond heeft er een schietpartij plaatsgevonden op de Octavialaan in Leiden, de politie kon al snel één verdachte aanhouden.

Rond 21.55 werd de schietpartij gemeld in de Octavialaan. in de nabij gelegen Druseslaan kon de politie één verdachten arresteren, hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de schietpartij. In de auto van de verdachte is een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aangetroffen.

Op de Octavialaan is een plaats delict gemaakt, de politie doet verder onderzoek.

Foto’s Wouter Hoeben, Tom van Giezen en Jelle Corstens

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten