Gouda – Rond 08.45u. is een aanrijding gebeurd aan de Graaf Florisweg in Gouda. De aanrijding vond plaats op een zebrapad, tussen een personenauto en een voetganger.

De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter, werden met spoed gealarmeerd. De voetganger werd over het hoofd gezien door de personenauto. De persoon is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter welke is gealarmeerd, kon vroegtijdig worden afgemeld.

Foto’s Jippe Groenendijk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten