Ouderkerk aan den IJssel – Rond 11.30u. deze morgen ging het fout aan de IJsseldijk-Noord in Ouderkerk aan den IJssel.

Een tractor nam een bocht te ruim, waardoor deze van de weg gleed. Een corrigerende stuur beweging kon niet voorkomen dat de tractor op zijn kant onder aan de dijk belandde. De brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De chauffeur kon de tractor zelf verlaten en raakte licht gewond. Een kraanbedrijf kwam ter plaatse en heeft de combinatie recht op gezet.

Foto’s Rens den Oude 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten