Leiderdorp- Een personenauto aan de Raaphorst in Leiderdorp is beschadigd geraakt door explosie bij de motorkap.

Rond 21.25 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor de explosie. De brandweer werd ook opgeroepen omdat er mogelijk brand zou zijn. Na een controle door de brandweer bleek er van brand geen sprake. De politie doet verder onderzoek naar het incident. Mogelijk is het explosief vuurwerk geweest dit wordt onderzocht.

Foto’s Wouter Hoeben, Jelle Corstens, Tom van Giezen

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten